Vizer iz Beograda za Dortmund jeftino

Hoću da putujem sa Vizer iz Beograda za Dortmund jeftino u jedan pravac. Hoću da putujem drugog decembra. Koja je cena i kad leti avion. Mirsad Kovačević, Batajnica

Posetilac: Mirsad Kovačević, Batajnica
Datum: 09.10.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Vizer iz Beograda za Dortmund jeftino

Poštovani gospodine Kovačeviću,

Kompanija Wizz Air redovno saobraća na liniji Beograd-Dortmund-Beograd. Za termin putovanja 02.12.19. cena avionske karte Vizer iz Beograda za Dortmund jeftino sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 4298 DIN. Da biste avionsku kartu Vizer iz Beograda za Dortmund jeftino kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Uživajte uz kompaniju Wizz Air u putovanju na liniji Beograd-Dortmund. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte Vizer iz Beograda za Dortmund jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Dortmund

DEC02Belgrade – Dortmund06:20 – 08:35 (W6 4091)


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku (Dortmund)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Dortmund-Beograd bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete pogledati NA OVOM LINKU.

Važna pitanja za avio karte za Dortmund

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Dortmund?

Iz Beograda za Dortmund možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Dortmund?

Avio karte za Dortmund je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Dortmund?

Avio karte za Dortmund možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Dortmund?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 6 rata čekovima.